ДАМСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ЙОГА ОТ БИОПАМУК, ТЪМНОСИВО

Réf.
8200620
НАЙ КАТАЛОГ
Меко долнище от памук, добит от биоземеделие. Високият колан, който се обръща, леко придържа долната част на корема и се адаптира към всяка форма на тялото.

2 цветове

Еко-концепция
Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.
Свобода на движение
8% еластан за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Цвят
сив
Размери
от XS до XXL
Състав
Основна тъкан : 92.0% памук, Основна тъкан : 8.0% еластан
Tests
Дрехата е преминала тестове с изпиране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за лека йога (хатха, нидра, за възстановяване и др.).
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Избрахме памук, добит от биоземеделие, за да намалим вредното влияние върху околната среда върху екосистемата в района на отглеждане на културата. Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате с до 37% електроенергия.Препоръчваме ви препарати за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда в опаковки от рециклирани материали.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовни тренировки човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Памук, добит от биоземеделие
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води. 60% по-малко потребление на вода спрямо обикновения памук.
Защо да изберете биопамука?
Дишате, отпускате се, освобождавате се от стреса. Йогата е синоним на благоденствие. Практикуващите са особено чувствителни към досега на тялото с околния свят, уважението към другия и към околната среда. Ето защо ви предлагаме памук, произведен от биоземеделие (с намалено влияние върху околната среда).
Концепция на дрехите за йога Domyos
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата серия дрехи за йога Domyos е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на коментарите и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE