ДАМСКО ГОРНИЩЕ С КАЧУЛКА ЗА СТРЕЧИНГ 520, СВЕТЛОРОЗОВ МЕЛАНЖ

Réf.
8504541
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Удобно горнище с качулка с джоб отпред.

5 цветове

от
23,90 лв.15,90 лв.*
Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Топлина
Материята е кардирана от вътрешната страна и запазва тялото топло.
Еластичност
Естествено разтеглива материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от XS до 2XL
Цветове
розов и син
Състав
Основна материя : 58.0% полиестер, Основна материя : 42.0% памук Платка : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за стречинг и пилатес
Гамата дрехи за стречинг и пилатес е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) тренировки с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт, дишане на тялото и свобода на движение. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Дизайн, фокусиран върху комфорта
Край на дискомфорта от етикетите, докато спортувате. Етикетът вече не е зашит директно за дрехата, а към отделно парче плат, което можете да отрежете без риск да повредите дрехата.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE