ДАМСКО СПОРТНО БЮСТИЕ BREATHE BRA PRINT, СИНЬО

Réf.
8352421
НАЙ КАТАЛОГ
Спортно бюстие, което отвежда изпотяването благодарение на техническата материя, която служи и като подплънки в цялата предна част на модела. Кръстосани презрамки на гърба.
Отстраняване на потта
Техническа материя, за да останете напълно сухи по време на тренировка.
Придържане на бюста
Намалява с 21.7 натиска върху гърдите спрямо класич. сутиен* (леки тренировки).

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
от 36 до 42
Състав
Основна тъкан : 84.0% полиестер, Основна тъкан : 16.0% еластан подплата : 76.0% полиамид, подплата : 24.0% еластан ластична лента : 51.0% полиестер, ластична лента : 26.0% еластан, ластична лента : 23.0% полиамид гарнитура : 90.0% полиестер, гарнитура : 10.0% еластан
Създаден, за да
за ФИТНЕС (леки упражнения: йога, стречинг, пилатес, укрепване на мускулатурата).
Гаранция
2 years

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Спортно бюстие, подходящо за леки тренировки:
Това бюстие е подходящо за леки тренировки (CAF - бедра/коремни мускули/седалище, йога, фитнес). Подходящо по-скоро за малки гърди. Подплънки, фиксирани в долната част на бюстието; лесни за махане преди и след пране. Текстилна подплата, която не се разнищва, като може да се среже при нужда подплънките да се махнат, което няма да повреди дрехата.
Защо да носите спортно бельо?
По време на тренировка, върху гърдите се оказва много по-голям натиск отколкото при изпълнение на обикновените ежедневни дейности. Тежестта им може да се увели с 3 до 5 пъти спрямо нормалното им тегло в зависимост от интензивността на тренировката. Въпреки това по време на тренировка 59% от жените носят класически сутиен, който не им осигурява необходимата поддръжка (вж. http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short). Спортният сутиен обездвижва бюста и намалява напрежението върху гърдите.
За здрав бюст:
Независимо от размера на бюста, по време на тренировка кожата и сухожилията се опъват и без необходимата поддръжка могат да се появят болки в гърдите или да се предизвика преждевременното му увисване. И все пак прекалено стегнатата поддръжка за дълъг период от време може да бъде и вредна: размерът на спортното бюстие трябва да съответства на размера на бюста и интензивността на натиска. Основната цел е да се предпази бюстът, като не се пречи на естественото му движение.
Каква е концепцията на спортното бельо на DOMYOS?
Моделите ни са създадени, за да осигуряват по-голям комфорт и да се предотвратяват здравословни проблеми: *спортните сутиени са без банели (поради риск от нараняване и притискане на нервните възли); *шевовете около зърната са сведени до минимум (поради риск от раздразнение); *избират се материи, които отвеждат изпотяването (за осигуряване на повече комфорт и значително намаляване на риска от раздразнение).
Как се тества спортното бельо на DOMYOS?
Всичките ни продукти са преминали тестове в лабораториите ни, сред които и тестове за поддръжка на бюста (измерване на намаляването на натиска върху гърдите при спорт). Те са оценени и класирани от 1 до 5. Спортните ни сутиени гарантират намаляване на ускорението от минимум 10% (ниво 1) до повече от 50% (ниво 5). Моделите, определени като ниво 1, са подходящи за леки тренировки; за средно интензивни тренировки, а тези от ниво 5 - за интензивни тренировки.
Как да изберете правилната поддръжка спрямо вида на натоварването?
Различните модели са подходящи за различни спортни дейности: леки (ходене, йога, пилатес, стречинг), средно интензивни (лека гимнастика, танци) и интензивни (упражнения на батут, степ, кардио тренировки). Препоръчително е да избирате дрехи с подходящата поддръжка: например, не носете сутиен при интензивни натоварвания, освен ако нямате основателна причина (важно е да се запази възможно най-естественото движение на бюста).
HAUT DE PAGE