ДАМСКО ТРИКО С ДЪЛЪГ РЪКАВ ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА, СИНЬО С ПАЙЕТИ

Réf.
8489840
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Трико за художествена гимнастика с женствена линия и пайети, за да блестите на състезания. Лесна поддръжка, машинно пране на 30˚C.
Еластичност
Еластичната материя гарантира свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Гарантира дишане на тялото по време на тренировка.
Лесна поддръжка
Машинно пране на 30°C от опаковата страна. Да не се суши в сушилня.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 80.0% полиамид, Основна материя : 20.0% еластан Основна материя (долна част) : 81.0% полиамид, Основна материя (долна част) : 19.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тестове
Залите за художествена гимнастика са нашите изследователски лаборатории. Трикото е тествано в реални условия по време на тренироки и състезания, за да се проверят качествата му.
Защо да изберете трико?
Задължително за състезания, трикото позволява пълен обхват, точност и свобода на движенията. Също позволява да се вижда дали краката са изпънати. Може да бъде в различни цветове.
Как да поддържате облеклото за гимнастика?
Защото знаем, че цените времето си, нашето облекло за гимнастика е подходящо за машинно пране. Тъй като облеклото за художествена гимнастика е с детайли от фина материя и декоративни елементи, е важно да спазвате инструкциите за пране. Перете дрехите и аксесоарите наопаки на кратка програма при 30°C и ги центруфугирайте на програма за деликатно пране. Да не се сушат в сушилня.
HAUT DE PAGE