ДЕТСКА БЛУЗА С ДЪЛЪГ РЪКАВ ЗА ФИТНЕС, ЗА МОМИЧЕ, БЯЛА

Réf.
8365970
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Материите, комбиниращи памук и полиестер, се поддържат по лесно в сравнение с тези от 100% памук - гладят се по-лесно и изсъхват по-бързо. Ще останете приятно изненадани от мекотата на материята.
Мекота
Много мека материя.
Лесна поддръжка
Полиестерът в състава на дрехата допринася за по-лесно гладене и изсъхване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна тъкан : 60.0% памук, Основна тъкан : 40.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за фитнес тренировки със слаба интензивност.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Блуза с дълъг ръкав с голям процент памук за фитнес
Блуза с дълъг ръкав с лек меланж ефект. Ще останете приятно изненадани от мекотата на материята. Полиестерът в състава на дрехата допринася за по-лесно гладене и по-бързо изсъхване в сравнение с материите от 100% памук.
Концепция на фитнес облеклото за деца от 5 до 14 год.
Гамата облекло е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) и средноинтензивни тренировки, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между мекота и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE