ДЕТСКА БЛУЗА ЗА БАЛЕТ С ПРИХЛУПВАНЕ, БЯЛА

Réf.
8326121
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Тази блуза с прихлупване ще запази тялото ви топло по време на загрявката. Заменихме връзките с копчета за по-голямо удобство.

3 цветове

Свобода на движение
Копчета за лесно използване.
Мекота
Мека материя за повече комфорт по време на загряване.
Термоизолация
Материята запазва топлината преди и след тренировка.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години.
Цвят
бял, черен и бледорозов.
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
Нашата цел е да дадем възможност на преподавателите по танци да избират от широка гама продукти, която покрива всички нива. За да постигнем това, установихме партньорства с балетни школи, в които по време на тренировки се тестваха всички наши продукти и размери от 4 до 16 год. и на тази база получихме както положителна, така и отрицателна обратна връзка. Уверени сме, че целта ни е постигната, тъй като днес много танцови школи препоръчват нашите продукти.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

От какво се състои облеклото за балет?
То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите, без значение какви движения се извършват.Можете да добавите поличка. Трябва да се консултирате с учителя си дали се нуждаете от туфли с цяла или разделена подметка. За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Това са основните елементи на облеклото за балет.
Малко предимство за пренасяне на вашето облекло за балет
За да ви улесним максимално, създадохме малка елегантна чанта, с която можете да пренасяте екипа си. Различните отделения ви позволяват да подредите облеклото си за балет и да не губите време в търсене на конкретна вещ, например фуркетите за кок.
HAUT DE PAGE