детска каска за бокс 500, червена

Réf.
8505573
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Каска, осигуряваща надеждна защита в зоните на контакт - чело, уши, брадичка, скули на лицето.
Противоударна защита
Подсилена в зоните на контакт (чело, уши, брадичка, скули на лицето).
Фиксиране
Фиксиране с ластици и велкро ленти.
Зрително поле
Отворът в областта на очите гарантира оптимално поле на видимост.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пяна : 62.0% полиуретанова пяна, Пяна : 24.0% пяна EVA, Пяна : 14.0% полиетиленова пяна Пълнеж : 100.0% полиестер Основна материя : 60.0% полиестер, Основна материя : 40.0% полиуретан Основна подплата : 100.0% полиестер Ластична лента : 100.0% полиестер Велкро : 65.0% полиестер, Велкро : 35.0% каучук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо трябва да изберете защитна каска?
За да бъдат бойните спортове удоволствие за вас и противника ви използвайте протектори по време на тренировка. Каската е необходим аксесоар за защита на главата. Тя е задължителна част от екипировката на боксьора заедно с протектора за уста.
Концепция
Пяна от няколко слоя, осигуряваща защита на челото, брадичката и скулите. Подсилени защитни зони в областта на ушите. Синтетично покритие (подсилен полиуретан) за устойчивост на триене. Подплата от текстилна материя за комфорт. Широка ластична лента за стабилно фиксиране и адаптиране към главата.
Какъв размер да изберете?
За да изберете точния размер, трябва да измерите обиколката на главата на детето (в зоната на челото). Детските каски са подходящи за обиколка на главата 52-56 см. Ако обиколката е по-голяма, изберете каска за възрастни.
HAUT DE PAGE