ДЕТСКА ПОЛИЧКА ЗА БАЛЕТ, РОЗОВА

Réf.
8399594
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Удобна поличка, отличен избор за уроци по балет. Без връзка е и е много практична. Съчетава се идеално с различните модели трика.

7 цветове

Свобода на движение
Балетна поличка, която следва движенията на тялото.
Фиксиране
Съчетава се идеално с материята на триката.
Падаща материя
Много лека материя, която не прикрива движенията.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години.
Цвят
Няколко цвята.
Състав
Основна материя : 90.0% полиестер, Основна материя : 10.0% еластан Платка : 82.0% полиестер, Платка : 18.0% еластан
Предназначение
за допълване на балетния екип.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

От какво се състои облеклото за балет?
То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите, без значение какви движения се извършват.Можете да добавите поличка. Трябва да се консултирате с учителя си дали се нуждаете от туфли с цяла или разделена подметка. За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Това са основните елементи на облеклото за балет.
Защо да носите поличка за балет?
Поличката допълва отлично облеклото на балерините и помага за развиване на артистичността. Тя не е задължителен елемент от облеклото за балет, но се съчетава отлично с всички видове трика. Подберете сами любимите си комбинации! Не се колебайте да изпробвате и балетна пачка, която ще направи ефектен външния ви вид.
Съчетание на облеклото спрямо вашия вкус
Съдадохме цялата колекция за балет с цел да задоволим всеки вкус. Можете да изберете трико в 7 цвята в различни модели: - трико с тънки презрамки, което подчертава силуета на тялото ви; - трико с дебели презрамки и квадратно деколте, което стой стабилно на тялото и подчертава финеса на врата; - трико с къс ръкав за повече удобство. Винаги можете да завършите вида си с поличка или пачка.
HAUT DE PAGE