ДЕТСКА ТЕНИСКА С КЪС РЪКАВ 100, БЯЛА

Réf.
8352514
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Задължителна част от спортното облекло. 100% памук за гарантирана мекота. Лесно обличане благодарение на широкия отвир за главата. Кръгло деколте.
Мекота
100% памук за гарантирана мекота.
Лесно обличане/събличане
Широко деколте за лесно обличане.
Влияние върху околната среда
Оценка C - сравнение: детска тениска с къс ръкав - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 12 месеца до 6 години
Цвят
бял
Състав
Основна материя : 100.0% памук Платка : 95.0% памук, Платка : 5.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво представлява детската гимнастика?
Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, тичат, скачат и пазят равновесие.
Какви са ползите от детската гимнастика?
Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и равновесието.
Какво трябва да е облеклото за детска гимнастика?
Удобно и меко спортно облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище (анцуг) в допълнение към обувки.
Тениска с къс ръкав от 100% памук
Тениска с къс ръкав от 100% памучна материя, предлагаща отлично съотношение между качество и цена.Задължителна част от облеклото за детска гимнастика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE