ДЕТСКА ТЕНИСКА С КЪС РЪКАВ 100, ЗА МОМИЧЕ, БЯЛА

Réf.
8380182
Users reviews
4.86 / 5 7 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Изключително семпла и удобна тениска.Domyos гарантира запазването на формата и цветовете, доказано с тестове.Меко деколте за по-лесно обличане.
от
3,40 лв.2,90 лв.*
Мекота
100% памук за гарантирана мекота.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
розов, бял
Състав
Основна материя : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за физическо възпитание в училище.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива моториката си - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тениска с къс ръкав от 100% памук
100% памучна тениска с отлично съотношение между качество и цена.Задължителна част от облеклото за часовете по физическо възпитание. Класическа кройка.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com

Users reviews

 • Мъж
  26 ноември 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволен съм

  Доволен съм

 • Жена
  30-39 години
  06 май 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Отлично

  Много добро качество

 • Жена
  30-39 години
  02 февруари 2018
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Тениска за физическо

  Тениската е хубава, но е умалена . Моето дете е на 9г и му взех р-р 10г., мисля , че и по - големият размер ще му стои добре.

HAUT DE PAGE