ДЕТСКА ТЕНИСКА С КЪС РЪКАВ S900, ЗА МОМЧЕ, тъмносиня

Réf.
8490013
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Лека дреха от дишаща материя, която запазва тялото сухо по време на и след спорт. Материя с еластан, която се разтяга и следва движенията по време на тренировка.
от
17,40 лв.10,90 лв.*
Отвеждане на изпотяването
Основна материя, гарантираща абсорбиране на изпотяването, и дишащи зони.
Еластичност
Еластан за оптимален комфорт и свобода на движение.
Мекота
Много мека и приятна на допир синтетична материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
тъмносин, син
Състав
Основна материя : 89.0% полиестер, Основна материя : 11.0% еластан Платка : 100.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за часовете по физическо възпитание в училище.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива моториката си - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тениска от синтетична и същевременно много мека материя.
Продукт, вдъхновен от моделите за възрастни с отлични характеристики. Материята е мека и еластична, което я прави напълно подходяща за часовете по физическо възпитание. Дишащи зони на гърба и под мишниците.
HAUT DE PAGE