ДЕТСКА ТЕНИСКА С КЪС РЪКАВ ЗА ТАНЦИ, ЗА МОМЧЕ, БЯЛА

Réf.
8501023
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Танците не са само за момичета. Кройка със странични платки, за да може дрехата да следва движенията на ръцете. Готови ли сте? Нека танците започнат сега!
Еластичност
Странични платки за по-голяма свобода на движение.
Лекота
Материя с голям процент памук за повече комфорт и лекота.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 56.0% памук, Основна материя : 37.0% полиестер, Основна материя : 7.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

От какво се състои облеклото за балет за момчета?
То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо. Идеалното облекло за танци представлява комбинация от тясна блуза с къс ръкав в черно или бяло и клин в черно или сиво. Облеклото трябва да е прилепнало по тялото, за да може учителят да наблюдава изпълнението на движенията.
Как да изберете облекло за балет за момчета?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Не трябва да е нито твърде широко, нито твърде тясно, трябва да се чувствате удобно. Горната и долна част на облеклото трябва да подчертават движенията и да стоят стабилно на тялото. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Това са основните изисквания за облеклото за балет.
Кройка, адаптирана за момчета
Блузите, клиновете и цялото облекло за балет, което създаваме за момчета, цели да осигури удобство и свобода на движение. Стремим се облеклото да подчертае линията на вашето тяло и да следва движенията ви, без да ги ограничава. Ето защо кройката на тениската е със странични платки и позволява да вдигате ръцете си без дрехата да се размества. Това облекло е адаптирано за възраст от 4 до 16 години.
HAUT DE PAGE