ДЕТСКИ 3/4 КЛИН 100, ЗА МОМИЧЕ, ЧЕРЕН С ПРИНТ

Réf.
8516622
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Предпочитаният клин за спортни занимания - мека и удобна дреха благодарение на еластана. Следва всяко ваше движение. Кройка по тялото. Дължина до под коляното.
Отвеждане на изпотяването
Материя с голям процент памук, която изсъхва бавно и задържа изпотяването.
Еластичност
8% еластан за комфорт и свобода на движение.
Мекота
Материя с голям процент памук за гарантирана мекота.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
От 123 до 166 см.
Възраст
От 7 до 14 години.
Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан
Тестове
Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика е създадена за деца от 7 до 14 год. (ръст 172 см за момчетата и 166 см за момичетата).
Нашата гама е създадена за спортни занимания в спортната зала или в училище. Съгласно препоръките на Международната здравна организация децата трябва да посвещават дневно на спортна дейност най-малко 60 минути. Ролята на спорта и ползите от него за физическото и психическото състояние на детето вече са доказани. Той помага за подобряване на психомоториката, координацията и ловкостта, развива качества като самоувереност и интегриране в група.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите дизайнерски екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между топлина, свобода на движение и отвеждане на изпотяването - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Нови размери
Подобрихме размерите на нашето облекло за деца от 7 до 14 год. Размерът на продукта включва два показателя - възрастта на детето и ръста му. Знаем, че децата на една и съща възраст са с различен ръст. Не се колебайте да премерите ръста на детето си, за да изберете по-лесно подходящия размер. Предлагаме и допълнителен размер за 14-15-годишни (ръст 172 см за момчетата и 166 см за момичетата).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE