ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК БЕЗ СТЪПАЛО ЗА БАЛЕТ, ЧЕРЕН

Réf.
4726830
НАЙ КАТАЛОГ
Полупрозрачен чорапогащник, подсилен с подплатено с памучна материя парче за допълнителен комфорт и устойчивост. Подходящ е за тренировки по класически и модерен балет.

2 цветове

Свобода на движение
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Здравина
Подсилен колан и парче.
Мекота
Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размер
от 4 до 14 години / XS до XL
Цвят
черен и розов
Състав
Основна тъкан : 90.0% полиамид, Основна тъкан : 10.0% еластан
Tests
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за балет.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Пране на 30°С.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Най-подходящото облекло за балерините е: трико, поличка, чорапогащник и туфли, а за да се гарантира загряването на мускулите преди и след урока се препоръчва да се носи болеро.
Защо да изберете чорапогащник Domyos?
Благодарение на материята и изработката, чорапогащникът Domyos осигурява комфорт и оптимална свобода на движение. Подчертава движенията на краката. Подлатеното с памучна материя парче между бедрата и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост. Подходящ е за тренировки и за сценични изяви.
Как да изберете чорапогащник за балет?
В нашите магазини ще намерите различни модели чорапогащници с марката Domyos. Базовият модел е със стъпало и се предлага в бял и розов цвят. Освен това предлагаме чорапогащници без стъпало, които са подходящи за класически и за модерен балет (налични в черно и розово). Предлагаме също и професионални чорапогащници за балет, които се обуват и събуват лесно. Те са идеални за позиции на палци, тъй като осигуряват защита на пръстите.
HAUT DE PAGE