ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК БЕЗ СТЪПАЛО ЗА БАЛЕТ И МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРЕН

Réf.
8490228
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите чорапогащник без стъпала? Този полупрозрачен чорапогащник без стъпала е удобен и здрав. Подходящ е за балет, модерни танци и модерен джаз.

3 цветове

Еластичност
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Мекота
Подплатен с парче от памучна материя за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 89.0% полиамид, Основна материя : 11.0% еластан Платка : 82.0% памук, Платка : 18.0% полиамид
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Плътност на чорапогащника
Чорапогащник 50 дение.
Предимства на чорапогащника без стъпала
Чорапогащниците за танци без стъпало са много удобни и стоят стабилно на тялото благодарение на високотехнологичната изработка и кройката на ръбовете. Те са адаптирани за балет, модерен джаз и модерни танци. Подчертават идеално движенията на краката. Носят се над трико и под шорти за танци.
HAUT DE PAGE