ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК С ОТВОР НА СТЪПАЛОТО ЗА БАЛЕТ, БЛЕДОРОЗОВ

Réf.
8490231
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да можете да оправяте подложките и превръзките на пръстите си по време на урок? Отворът под стъпалото ви осигурява лесен достъп до тях.
Еластичност
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Мекота
Мека материя за повече комфорт.
Няколко начина на използване
Отвор, през който бързо може да се извади стъпалото от чорапогащника.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% полиамид, Основна материя : 8.0% еластан Платка : 82.0% памук, Платка : 18.0% полиамид
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Най-подходящото облекло за балерините е: трико, поличка, чорапогащник и туфли, а за да се гарантира загряването на мускулите преди и след урока се препоръчва да се носи болеро.
Защо да изберете чорапогащник?
Чорапогащниците за танци са много удобни и стоят стабилно на тялото благодарение на материята и детайлите. Подчертават движенията на краката. Подплатеното с памучна материя парче и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост. Подходящи са за тренировки и за сценични изяви.
Как да изберете чорапогащник за балет?
В нашите магазини ще намерите различни модели чорапогащници. Базовият модел е със стъпало. Моделът без стъпало е подходящ за балет, модерни танци и художествена гимнастика. Предлагаме също и специални чорапогащници, които позволяват откриване на стъпалото, без да ги събувате. Идеални са за палци, тъй като осигуряват лесен достъп до подплънките и подложките за пръсти.
HAUT DE PAGE