ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК С ОТВОР НА СТЪПАЛОТО ЗА БАЛЕТ, РОЗОВ

Réf.
8490231
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите розов чорапогащник с отвор на стъпалото? Този чорапогащник с отвор под свода на стъпалото позволява лесно регулиране и поставяне на подложки и превръзки.
Еластичност
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Мекота
Подплатен с парче от памучна материя за повече комфорт.
Няколко начина на използване
Отвор, през който бързо може да се извади стъпалото от чорапогащника.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% полиамид, Основна материя : 8.0% еластан Платка : 82.0% памук, Платка : 18.0% полиамид
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Плътност на чорапогащника
Чорапогащник 80 дение.
Предимства на чорапогащника с отвор на стъпалото
Много практичен и удобен чорапогащник с отвор на свода на стъпалото за адаптиране в зависимост от фигурите и предпочитанията. Можете да го носите без стъпало при фигури на пръсти - особено подходящо при поставяне на подложки. Отворът позволява носене като чорапогащник без стъпало и лесно превързване на пръстите.
HAUT DE PAGE