ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК ЗА БАЛЕТ, БЯЛ

Réf.
8352129
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Полупрозрачен чорапогащник с оформени пръсти, за да не се набира в туфлите. Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт и устойчивост.

2 цветове

Здравина
Подсилен колан и парче.
Мекота
Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт.
Свобода на движение
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 4 до 14 години
Цвят
бледорозов, бял
Състав
Основна тъкан : 91.0% полиамид, Основна тъкан : 9.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за класически балет.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Най-подходящото облекло за балерините е: трико, поличка, чорапогащник и туфли, а за да се гарантира загряването на мускулите преди и след урока се препоръчва да се носи болеро.
Защо да изберете чорапогащник Domyos?
Благодарение на материята и изработката, чорапогащникът Domyos осигурява комфорт и оптимална свобода на движение. Подчертава движенията на краката. Подлатеното с памучна материя парче и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост. Подходящ е за тренировки и за сценични изяви.
Как да изберете чорапогащник за балет?
В нашите магазини ще намерите различни модели чорапогащници с марката Domyos. Базовият модел е със стъпало и се предлага в бял и розов цвят. Освен това предлагаме чорапогащници без стъпало, които са подходящи за класически и за модерен балет (налични в черно и розово). Предлагаме също и професионални чорапогащници за балет, които се обуват и събуват лесно. Те са идеални за позиции на палци, тъй като осигуряват защита на пръстите.
HAUT DE PAGE