ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК ЗА БАЛЕТ, РОЗОВ

Réf.
8490216
Users reviews
4.5 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Полупрозрачен чорапогащник с оформени пръсти, за да не се набира в цвичките/туфлите. Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт и устойчивост.

3 цветове

Еластичност
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Здравина
Подсилен колан и парче.
Мекота
Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 89.0% полиамид, Основна материя : 11.0% еластан Платка : 82.0% памук, Платка : 18.0% полиамид
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за балет.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Най-подходящото облекло за балерините е: трико, поличка, чорапогащник и туфли, а за да се гарантира загряването на мускулите преди и след урока се препоръчва да се носи болеро.
Защо да изберете чорапогащник?
Чорапогащниците за танци са много удобни и стоят стабилно на тялото благодарение на материята и детайлите. Подчертават движенията на краката. Подплатеното с памучна материя парче и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост. Подходящи са за тренировки и за сценични изяви.
Как да изберете чорапогащник за балет?
В нашите магазини ще намерите различни модели чорапогащници. Базовият модел е със стъпало. Моделът без стъпало е подходящ за балет, модерни танци и художествена гимнастика. Предлагаме също и специални чорапогащници, които позволяват откриване на стъпалото, без да ги събувате. Идеални са за позиции на палци, тъй като позволяват използване на подплънки.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Жена
  20-29 години
  23 април 2019
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Супер

  Много добро качество

 • Мъж
  40-49 години
  20 ноември 2018
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Добре е

  детето е доволно

HAUT DE PAGE