ДЕТСКИ ДЪЛЪГ КЛИН ЗА ГИМНАСТИКА 100, ЗА МОМИЧЕ, СИВ

Réf.
8394382
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Запазва топлината на тялото.Семпъл дизайн - вертикален принт от лявата страна.

2 цветове

от
7,50 лв.6,10 лв.*
Топлина
Запазва топлината на тялото.
Мекота
Много мека и приятна на допир материя.
Еластичност
Материя с еластан, за да гарантира свобода на движение.
Влияние върху околната среда
Оценка C - сравнение: детски клин - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
сив, тъмносин
Състав
Основна материя : 57.0% памук, Основна материя : 38.0% полиестер, Основна материя : 5.0% еластан Подплата : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за защита от студа преди, по време на и след спортни занимания.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива двигателните си способности - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Базов модел от топла и мека материя с женствен дизайн.
Клин за гимнастика, подходящ за преходните сезони. Материята е много мека и предпазва тялото от студа. Базов модел със семпъл дизайн и женствена линия.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора.Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com
HAUT DE PAGE