ДЕТСКИ КЛИН ЗА ГИМНАСТИКА ENERGY, ЧЕРНО/СИВО

Réf.
8380191
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Кройка по тялото и дължина до коляното. Мека и еластична материя, която осигурява свобода на движение. Модерен дизайн с ластичен колан и детайли на крачолите в контрастен цвят.

2 цветове

Мекота
Много мека и приятна на допир синтетична материя.
Еластичност
Mатерия с еластан за свобода на движение. Устойчивост на многократно пране.
Отвеждане на изпотяването
Абсорбира и отвежда ефикасно изпотяването.
Влияние върху околната среда
Оценка B - сравнение: детски клин - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
От 5 до 14 години.
Цветове
черен, сив
Състав
Основна материя : 85.0% полиестер, Основна материя : 15.0% еластан Платка : 52.0% полиамид, Платка : 37.0% полиестер, Платка : 11.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за гимнастика и фитнес с ниска до средна интензивност.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива двигателните си способности - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Кройка, подходяща за часовете по физическо възпитание
Изберете подходящата за вас дължина и спортувайте с удоволствие. В зависимост от вашите нужди можете да изберете клин с различна дължина - къс, 3/4 или дълъг. Модел с дължина до под коляното. Коланът му е ластичен, а завършването на крачолите подчертава актуалната кройка.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE