ДЕТСКИ НАДУВАЕМ БОКСОВ ТРЕНАЖОР 100

Réf.
8575000
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да направите първите си стъпки в бокса или просто да се разтоварите? Този надуваем боксов тренажор със самоносеща конструкция е лесен за употреба, преместване и съхранение.
Омекотяване
С минимално надуване отскокът позволява безопасно изпълнение на серии от удари.
Лесен монтаж/демонтаж
Бързо надуване с универсална помпа (не е включена) и спадане за няколко секунди.
Лесно преместване
С дръжки под основата за лесно преместване.
Мултифункционалност
Дължина 1,20 м, позволяваща тренировки по кикбокс.
Стабилност
Основата се пълни с вода или пясък за отлична стабилност.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основа : 50.0% полиетилен с висока плътност, Основа : 50.0% рециклиран полиетилен с висока плътност (NDPE) Воден резервоар : 70.0% поливинилхлорид без фталати, Воден резервоар : 30.0% полиестер Допълнителни части : 100.0% Термопластичен еластомер (TPE)
Тестове
Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Не пренапомпвайте тренажора, той трябва да остане мек.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Достъпни тренировки по бокс
Екипите ни разработиха този надуваем боксов тренажор, с който боксът е достъпен за всеки. "Този продукт е подходящ за първи стъпки в английския или всеки друг вид бокс, дори за кардио бокс. Адаптиран е за всякакви удари: прави, крошета, ъперкъти, средни удари с крак и други. Боксовият тренажор е подходящ както за тренировки, така и за разтоварване", разказва продуктовият ни мениджър.
Лесен за употреба, преместване и съхранение
Продуктът е съставен от пластмасова основа за 28 л вода и до 38 кг пясък за гарантирана стабилност и надуваема част, която представлява боксовата круша. Резултатът е лесен за употреба и съхранение продукт, който се надува и спада много лесно, а надуваемата част се прибира в пластмасовата основа. Надува се с универсална помпа (не е включена в комплекта) за по-малко от минута.
Иновативен продукт
Екипите ни представят този иновативен продукт от категорията на самоносещите боксови круши, разработен съвместно с екипите ни в Андай (специализирани във водните спортове). "Използваните материали са идентични с тези на дъските за сърф и осигуряват отлична здравина на боксовия тренажор", допълва продуктовият ни мениджър. Продуктът е тестван в лабораторни условия и издържа на цикъл от 50000 удара от машина.
Размери
Боксовият тренажор е с височина 1,20 м. Пластмасовата основа е с диаметър 56 см и височина 15 см. Размери на кашона: 59 см x 59 см x 17 см.
Съвети за напомпване и употреба
За добър отскок продуктът не трябва да е пренапомпан, той трябва да остане мек при контакт и натиск с ръце. Не е необходимо пренапомпване на боксовия тренажор. Не напомпвайте продукта с компресор поради риск от пренапомпване и повреждане на мембраната. Никога не тренирайте без боксови ръкавици, тъй като рискувате да се нараните. За допълнителна информация прочетете указанията за употреба.
HAUT DE PAGE