ДЕТСКИ ОБУВКИ 100 I LEARN FIRST, ТЪМНОСИНИ

Réf.
8380312
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леки обувки, подходящи за най-малките - много гъвкави, стабилна поддръжка на петата, подходящи за открито и закрито.Лесни за обуване - ориентир за ляв/десен крак, закопчаване с велкро.
Гъвкавост
Мека подметка благодарение на каналите за по-голяма гъвкавост по цялата дължина.
Фиксиране на стъпалото
Твърд елемент за поддръжка и високо излята подметка в областта на петата.
Лесно обличане/събличане
Ориентир за ляв/десен крак, закопчаване с велкро, широк отвор на обувката.
Сцепление
Каучукови подметки против хлъзгане, които не оставят следи.
Лекота
Много леки - само 85 грама за номер 22.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 20 до 24
Състав
Подметка : 100.0% термопластичен каучук Външна част : 60.0% полиестер, Външна част : 40.0% полиуретан Вътрешна част : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
Нашият изследователски екип и специалистите ни по анализ на движението на тялото.
Тестове
Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания. Всички обувки Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика.
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обувки, адаптирани за детското стъпало
Между 1 и 6-годишна възраст стъпалото играе важна роля в развитието и растежа на детето. Нашите обувки отговарят на специфичните нужди на стъпалото на детето в различните етапи от развитието му.
Как да изберете детски обувки?
От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени - нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 30) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.
Характеристики на стъпалото на децата от 1 до 2 год.
Стъпалото няма нужда от обувки, за да се развива. Но обувките са важни, за да предпазват стъпалото от студ, влага и механични въздействия както на открито, така и на закрито. Обувките I LEARN на Domyos са предназначени за деца от 1 до 2-годишна възраст, осигуряват на стъпалото необходимата защита, като същевременно гарантират максимална свобода на движение. Гъвкавостта на обувките допринася за естественото развитие на стъпалото, а тънката и равна оставя усещане като за ходене с боси крака.
Как да изберете подходящия номер?
Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо. Проверявайте редовно дали този момент не е настъпил. Затова ви съветваме да проверявате редовно дали не е настъпил моментът да смените обувките на детето ви. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.
Имат ли нужда децата от поддръжка на свода или не?
Децата се раждат с равни стъпала. От момента, в който проходят, постепенно започва да се оформя сводът, посредством естественото развиване на мускулите.Ето защо не е необходимо обувките на детето да са със стелка за поддръжка на свода (освен при изрично предписание от лекар).
Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.
Детска гимнастика
Какво представлява детската гимнастика?Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели), благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие. Детската гимнастика може да се практикува на открито и закрити след като детето навърши една година.
Ползи от детската гимнастика
Какви са ползите от детската гимнастика?Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  13 септември 2019
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Леки и удобни

  Леки и удобни

HAUT DE PAGE