ДЕТСКИ ОБУВКИ ULTRALIGHT, РОЗОВИ

Réf.
8489400
Users reviews
3.4 / 5 5 Мнения
Collaborators reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Първите обувки за гимнастика на вашето дете. Лесни за обуване обувки, с тях не рискувате детето ви да се подхлъзне на уредите за детска гимнастика.

2 цветове

Гъвкавост
Голяма гъвкавост на подметката и на горната част.
Сцепление
Високо излята отпред и отзад подметката, осигуряваща добро сцепление.
Лесно обличане/събличане
Ориентир за ляв/десен крак, закопчаване с велкро.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 20 до 30
Състав
Външна част : 90.0% полиестер, Външна част : 10.0% полиуретан Подметка : 100.0% термополиетилен Вътрешна част : 100.0% полиестер
Тестове
Обувките Ultralight на Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика. Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания.И накрая проверяваме здравината на компонентите на нашите продукти.
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.
Ограничения за ползване
Обувките Domyos са създадени, за да бъдат използвани на закрито.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.
Съвети за използване
Обувките Domyos са предназначени за използване на закрито (на суха и гладка настилка). Достатъчно е да ги обуете без чорапи, за да се осигури максимален контакт на стъпалото на детето със земята. Така нервите на стъпалото ще усещат земята, а детето лесно ще се научи да пази равновесие.
Характеристики на детското стъпало
Ходенето с боси крака е полезно за детето, тъй като му позволява да развие тактилните си усещания. Нервите на стъпалото спомагат за разпределяне на тежестта на тялото, така че детето да може да пази равновесие. Широки и гъвкави, обувките Domyos позволяват детското стъпало да се развива, а мускулите му да укрепват без ограничения, като същевременно го предпазват от външни влияния като студ, неравности на повърхността и др. Всички наши обувки са съобразени с морфологията на детските стъпала.
Детска гимнастика
Какво представлява детската гимнастика?Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели), благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие. Детската гимнастика се практикува от 10-месечна възраст до 6 години.
Ползи от детската гимнастика
Какви са ползите от детската гимнастика?Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.
Облекло
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище от меко трико. А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos.
Избор на подходящ номер обувки
Как да изберете подходящия номер? Изборът на точния номер обувки е много важен. По-малките или по-големи (дори с 5 мм) обувки могат да доведат до проблеми. По-малките обувки могат да доведат до нараняване на глезена и пръстите на стъпалото, а по-големите могат да променят походката на детето и да предизвикат образуване на мазоли. При деца от 1 до 2 години се налага смяна на обувките средно на всеки 3-4 месеца. Проверявайте редовно дали този момент не е настъпил.
 • Жена
  21 март 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  По скоро не бих препоръчала

  Обувките се изхлузват при клякане/навеждане на детето, дори и да е добре притегнато велкрото.

 • Жена
  30-39 години
  10 януари 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Детски розови обувки

  Обувките са страхотни, леки, дишащи, само че са умалени с 1 номер, поръчани 23, а отговарят на 22.

 • Жена
  30-39 години
  12 октомври 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Супер доволна съм

  Синът ми ги носи като пантофи в яслата. Виждаше се че има комфорт в носенето на обувката. Ще поръчам следващ номер

 • Жена
  20-29 години
  15 март 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Много добро

  Много са удобни

HAUT DE PAGE