ДЕТСКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА 550 I MOVE, ЦИКЛАМЕНИ

Réf.
8380314
Users reviews
5 / 5 7 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Обувките са подходящи за активното ежедневие на вашето дете - предлагат стабилност и гъвкавост. Обуват се бързо и лесно. Стелката се изважда, за да позволи по-лесно определяне на подходящия номер.

2 цветове

Фиксиране на стъпалото
Стабилен форт в областта на петата.
Гъвкавост
Мека външна подметка благодарение на каналите за по-голяма гъвкавост отпред.
Лесно използване
Сваляща се стелка за по-лесно определяне на номера.
Лесно обличане/събличане
Ластични връзки, велкро, ориентир ляв/десен крак.
Сцепление
Каучукови подметки против хлъзгане, които не оставят следи.
Лекота
Много леки - само 130 грама за номер 27.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 25 до 30
Състав
Подметка : 100.0% каучук Външна част : 60.0% полиестер, Външна част : 40.0% полиуретан Вътрешна част : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
подиатър.Сътрудничеството между нашия изследователски екип и подолог ни позволи да измерим въздействието на обувките върху ходенето при деца в ранна възраст.
Тестове
Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания. Всички обувки Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика.
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обувки, адаптирани за детското стъпало
Между 1 и 6-годишна възраст стъпалото играе важна роля в развитието и растежа на детето. Нашите обувки отговарят на специфичните нужди на стъпалото на детето в различните етапи от развитието му.
Как да изберете детски обувки?
От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени - нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 30) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.
Характеристики на стъпалото на децата от 3 до 6 год.
Децата от 3 до 6-годишна възраст, които бягат и скачат, се нуждаят от обувки, които предпазват стъпалото и предлагат голяма свобода на движение. Обувките I MOVE на Domyos осигуряват също стабилна поддръжка в зоната на петата. Децата на тази възраст се развиват (растат на ръст и тегло), а физическата им активност се повишава (увеличаване на интензивността и продължителността). Следователно имат нужда от поддръжка и защита.
Как да изберете подходящия номер?
Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо. Затова ви съветваме да проверявате редовно дали не е настъпил моментът да смените обувките на детето ви. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.
Имат ли нужда децата от поддръжка на свода или не?
Децата се раждат с равни стъпала. От момента, в който проходят, постепенно започва да се оформя сводът, посредством естественото развиване на мускулите.Ето защо не е необходимо обувките на детето да са със стелка за поддръжка на свода (освен при изрично предписание от лекар).
Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), развиване на сила и гъвкавост, стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: придобиване на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, по-добри резултати в училище, прогонване на стреса и тревожността.

Users reviews

 • Мъж
  40-49 години
  01 септември 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Страхотни обувки.

  Страхотни детски обувки. Меки и удобни.

 • Жена
  40-49 години
  03 февруари 2020
  Изпозвано 7 до 12 месеца
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Свръх дишащи!

  Супер леки и удобни!

 • Жена
  30-39 години
  11 юни 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Прекрасни

  Леки,удобни,атрактивна външност и много здрави!

HAUT DE PAGE