ДЕТСКИ ШОРТИ S500, ЧЕРНИ

Réf.
8394502
Collaborators reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Лека дреха от дишаща материя, която запазва тялото сухо по време на и след часовете по физическо възпитание. Джобове отстрани.
от
10,40 лв.7,90 лв.*
Мекота
Изключително мека синтетична материя.
Еластичност
Естествено еластична полиестерна материя.
Отвеждане на изпотяването
Абсорбира и отвежда ефикасно изпотяването. Не позволява охлаждане на тялото.
Влияние върху околната среда
Оценка C - сравнение: детски шорти - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
черен, тъмносин
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Вътрешна материя : 100.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за часовете по физическо възпитание в училище.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива двигателните си способности - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Шорти, идеални за часовете по физическо и за всякакви спортни занимания.
Кройката е съобразена с движенията в часовете по физическо възпитание. Материята изсъхва много бързо. Дрехата се поддържа много лесно. Практични джобове и удобен колан с ластик. Много лека и приятна на допир материя.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Collaborators reviews

 • Жена
  Под 20 години
  27 юни 2018
  Изпозвано 7 до 12 месеца
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Супер са

  Много удобни и изсъхват за минути

HAUT DE PAGE