ДЕТСКИ ШОРТИ ЗА ФИТНЕС, ЗА МОМЧЕ, СИВИ

Réf.
8325241
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меки и приятни за носене. Незаменими шорти от мека материя. Кройката им ги прави идеални за тренировки при пълна свобода на движение и комфорт.
от
5,20 лв.*
Мекота
100% памучна материя. Пениран памук за гарантиран комфорт. С джобове.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цвят
сив
Размери
от 5 до 14 години
Състав
Основна материя : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за фитнес тренировки със слаба интензивност.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и фитнес за деца от 5 до 14 год.
Гамата детско облекло е предназначена за гимнастика и фитнес (батут, степ аеробика, изометрични упражнения, стречинг и т.н.) и е отличен избор за упражнения за поддържане на физическата форма. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между мекота и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Шорти от лека материя 100% памук
Леки и приятни на допир шорти за часовете по физическо възпитание. Материя от 100% памук и кройка, осигуряваща свобода на движение. С джобове. Ластик на колана, за да не се смъкват.
HAUT DE PAGE