ДЕТСКИ ШОРТИ ЗА ГИМНАСТИКА 100, ЧЕРВЕНИ

Réf.
8491029
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меки и приятни за носене. Шорти от мека материя - отличен избор за часовете по физическо. Кройката им ги прави идеални за тренировки при пълна свобода на движение и комфорт.Еластичен колан.

2 цветове

от
6,60 лв.*
Мекота
100% памук за гарантирана мекота.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 5 до 14 години
Цветове
Червен
Състав
Основна материя : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за физическо възпитание в училище.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива моториката си - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Шорти от лека материя 100% памук
Леки и приятни на допир шорти, идеални за часовете по физическо възпитание. Материя от 100% памук и кройка, осигуряваща свобода на движение. Без джобове. Ластик на колана, за да не се смъкват.
HAUT DE PAGE