ДЕТСКИ ШОРТИ ЗА ГИМНАСТИКА 500, СИВО/РОЗОВО С ПРИНТ

Réf.
8489391
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леки шорти от материя с голям процент памук в състава, идеални за часовете по физическо възпитание и други спортни занимания. Актуална кройка.
от
6,90 лв.6,10 лв.*
Мекота
Материя с голям процент памук. Съдържа и малко полиестер за лесна поддръжка.
Еластичност
Еластан за свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Малък процент полиестер в състава на материята за отвеждане на изпотяването.
Влияние върху околната среда
Оценка D - сравнение: детски шорти - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
сив, син
Състав
Основна материя : 59.0% памук, Основна материя : 37.0% полиестер, Основна материя : 4.0% еластан Платка : 85.0% полиестер, Платка : 15.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за часовете по физическо възпитание в училище.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива двигателните си способности - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Леки шорти за спортни занимания
Шортите са идеални, ако искате да замените клина си с малко по-свободна дреха. Кройката им е вталена, без да прилепва по тялото. Коланът с ластик не позволява смъкване на шортите при движение.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE