ДЕТСКИ ШОРТИ ЗА ГИМНАСТИКА, ЗА МОМИЧЕ, ЧЕРНИ

Réf.
8324708
НАЙ КАТАЛОГ
Меки и приятни за носене шорти с кройка, гарантираща свобода на движение и максимален комфорт.100% памучна материя.
Мекота
100% памучна материя. Дълговлакнест памук за гарантиран комфорт.
Лесна поддръжка
100% памучна материя - поддържа се лесно и е устойчива на многократно пране.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
От 5 до 14 години.
Цветове
черен, сив
Състав
Основна тъкан : 100.0% памук
Tests
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за гимнастика с ниска до средна интензивност.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и фитнес за деца от 5 до 14 год.
Гамата детско облекло е предназначена за гимнастика и фитнес (батут, степ аеробика, изометрични упражнения, стречинг и т.н.) и е отличен избор за упражнения за поддържане на физическата форма. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между мекота и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Шорти за фитнес от 100% памук
Шортите са със свободна кройка, което позволява носенето на клин или чорапогащник отдолу. Цепка отстрани на крачола, която осигурява пълна свобода на движение при спорт.
HAUT DE PAGE