ДЕТСКО БОЛЕРО С ПРИХЛУПВАНЕ ЗА КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ, БЯЛО

Réf.
8326121
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Болеро с прихлупване за загряване преди урок по балет. Меко и удобно болеро, което запазва телесната топлина. Закопчава се с копчета от двете страни на талията.

3 цветове

Свобода на движение
Копчета за лесно използване.
Мекота
Мека материя за повече комфорт по време на загряване.
Термоизолация
Материята запазва топлината преди и след тренировка.
Влияние върху околната среда
Оценка B - сравнение: детска блуза - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цвят
черен, бял, бледорозов
Размери
От 4 до 12 години.
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за класически балет.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Идеалният балетен екип включва трико, чорапогащник и туфли. А за да ви е топло преди и след урока по балет, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази инициатива за обозначаване на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE