ДЕТСКО ДОЛНИЩЕ 500, ЗА МОМИЧЕ, СВЕТЛОСИВО С ПРИНТ

Réf.
8402753
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ватирано долнище с леко вталена кройка и два джоба. Колан с ластик и стеснени в долната част на крачоли. Принт на левия крак.
от
15,60 лв.12,10 лв.*
Топлина
Ватирана материя, запазваща телесната топлина.
Мекота
Много мека и приятна на допир материя.
Еластичност
Естествено еластична материя за лесно обличане.
Влияние върху околната среда
Оценка C - сравнение: детско долнище - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 5 до 14 години
Цвят
черен, сив
Състав
Основна материя : 58.0% полиестер, Основна материя : 42.0% памук Платка : 59.0% памук, Платка : 37.0% полиестер, Платка : 4.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за защита от студа преди, по време на и след спортни занимания.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива двигателните си способности - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos?
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE