ДЕТСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ГИМНАСТИКА, ЧЕРНО

Réf.
8352516
НАЙ КАТАЛОГ
Леко и изключително удобно долнище за гимнастика. Гарантирана мекота - 100% пениран памук с дълги влакна. Меко и леко долнище, лесно за обличане и събличане.
Мекота
100% пениран памук.
Лесно навиване/развиване
Ластик на колана за по-лесно обличане.
Лекота
Лека и мека материя.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
Основна тъкан : 100.0% памук
Tests
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за детска гимнастика и спортни занимания в училище.
Гаранция
2 years

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво представлява детската гимнастика?
Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели и цилиндри), благодарение на които малчуганите могат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие.
Какви са ползите от детската гимнастика?
Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?
Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище (анцуг). А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos.
Леко долнище от 100% памучна материя
Крачолите на долнището се стесняват надолу. 100% памучна материя за отличен комфорт и мекота. Много приятна на допир материя. Ластик на колана. Крачолите не са с ластик.
HAUT DE PAGE