ДЕТСКО ГОРНИЩЕ С КАЧУЛКА БЕЗ РЪКАВИ, СИВО

Réf.
8298635
НАЙ КАТАЛОГ
Мека, ватирана материя, подходяща за деца. Изключително практично горнище. Ватираната вътрешна част предпазва детето от студа без да пречи на движенията му. Лесна за обличане благодарение на ципа.
Запазване на топлината
Ватирана материя, която запазва телесната топлина.
Мекота
Материята е много мека на допир от външната страна.
Лесно отваряне/затваряне
Горнище с цип по цялата дължина за по-лесно обличане.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
Основна тъкан : 58.0% полиестер, Основна тъкан : 42.0% памук платка : 100.0% памук
Tests
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за предпазване от студа преди, по време на и след спортни занимания в училище.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C. Да се глади на ниска температура.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво представлява детската гимнастика?
Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели и цилиндри), благодарение на които малчуганите могат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие.
Какви са ползите от детската гимнастика?
Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?
Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище (анцуг). А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos.
Горнище без ръкави
Топло горнище без ръкави - много практично в комбинация с блуза с дълъг ръкав. Качулка за още по-добра защита от студа. Джобове за ръцете или за дребни вещи.
HAUT DE PAGE