ДЕТСКО КИМОНО ЗА ДЖУДО И АЙКИДО 500, БЯЛО

Réf.
8388767
Users reviews
3 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Здраво кимоно за джудо от подсилена материя 350 г/м² с оризова нишка. Предназначено е за състезанията по джудо на детето. Предлага се без колан.
Устойчивост на опън
Подсилено на раменете, коленете и яката.
Свобода на движение
Широка кройка за свобода на движение.
Лесно използване
Класическа кройка, подходяща за тренировките по джудо, джу-джицу и айкидо.
Лекота
Плътна материя с оризова нишка 350 г/м².

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 65.0% полиестер, Основна материя : 35.0% памук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Кимоното за джудо 500 е изработено от материя със състав полиестер и памук, за да се свива по-малко при многократно пране и да изсъхва по-бързо в сравнение с кимоната от 100% памук. Кимоната за джудо са подсилени на яката (горна част) и на коленете (долнище).
Избор на кимоно за джудо
Джудото принадлежи към хватовите бойни спортове. За да повали своя противник, младият джудист трябва да го хване за кимоното, да го свали на земята и след това да го блокира. Поради тази причина кимоното трябва да бъде много устойчиво на дърпане и подсилено в зоните триене.
Избор на кимоно според нивото
Дете, което започва да тренира или тренира от 12 години, би избрало кимоно от памучен серж (220 г/м²), едновременно меко и здраво. За джудисти, които тренират от 2 години (жълт или оранжев колан) или правят дебюта си в двубои, е подходящо кимоно с оризова нишка - изключително устойчиво на дърпане при хватка. Съставът му от полиестер и памук (350 г/м²) е гаранция за бързо съхнене. Без свиване.
Избор на размер
Ръстът на вашето дете определя размера на кимоното - от 100 до 150 см. Препоръчваме да изберете кимоно с 5 до 10 см по-голямо от ръста на детето. Например, ако детето ви е с ръст 133 см, подходящо за него е кимоно за ръст 140 см.
Съвети за поддръжка
Препоръчително е да проветрявате кимоното след всяка употреба. Редовното пране ще запази белотата на кимоното. Първите няколко пъти перете кимоното със студена вода. След това да се пере в пералня при максимална температура 30°C.
Ползи от джудото
Джудото е много активен спорт, при който се изразходва много енергия. Също така е комплексен спорт - целта е да се контролира теглото на противника, като по този начин се развиват всички мускули. Освен това този спорт е и много психологически. Развива тялото и духа и ги прави по-гъвкави. Между другото "джудо" означава „път на гъвкавостта“.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  30 декември 2019
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Не съм доволна от вашата онлайн услуга

  Здравейте, не съм доволна от продукта, защото така и не го получих от ВАС. След като 1 седмица се разправях със куриерската фирма, също така не получих съдействие от ваша страна за получаването на кимоното, накрая те просто спряха да си вдигат телефона и така и не получих кимоното от вас.
  Хубава вечер

  Brand's answer :

  Здравейте,


  Много благодарим за обратната връзка, тя е много ценна за нас, тъй като се стараем да подобряваме услугите си всекидневно.


  Дали бихте ни разказали какво точно се случи и кога точно звъняхте, за да направим проверки.


  Спортни поздрави,

  Екипът на Декатлон България

 • Жена
  14 октомври 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Айкидо кимоно

  Това, което очаквахме, това и получихме.

HAUT DE PAGE