ДЕТСКО ТРИКО С КЪСИ РЪКАВИ ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

Réf.
8399592
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Идеално за момичета, които правят първите си стъпки в балета. Трико с къс ръкав и обло деколте - можете да го носите самостоятелно или в съчетание с поличка или с пачка.

2 цветове

Свобода на движение
Материята приляга идеално по тялото и следва движенията на тялото.
Ограничаване на дразненето на кожата
Гладките шевове не дразнят кожата.
Отвеждане на изпотяването
Материята позволява на кожата да диша и съхне бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години
Цвят
розов, черен
Състав
Основна материя : 82.0% полиестер, Основна материя : 18.0% еластан Подплата : 100.0% полиестер
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете му. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за класически балет.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Облеклото за класически балет често се избира по препоръка на учителя по балет. Обикновено то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Идеалният балетен екип включва трико, чорапогащник и туфли. А за да ви е топло преди и след урока по балет, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Защо да носите поличка за балет?
Поличката допълва отлично облеклото на балерините и помага за развиване на артистичността й. Тя не е задължителен елемент от балетното облекло, но се съчетава много добре както с трикото с къси ръкави, така и с това с широки презрамки. Подберете сами любимите си комбинации! Не се колебайте да изпробвате и балетната пачка в съчетание с трико с или без ръкави, според желанието ви.
Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда
Въздействието на дрехата върху околната среда се измерва въз основа на целия ѝ цикъл на живот, по различни признаци. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  12 октомври 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ДЕТСКО ТРИКО С КЪСИ РЪКАВИ ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

  Много добра кройка, изработка и материя. Използваме го за любителски тренировки по балет и върши чудесна работа. Но трябва да се има предвид, че моделът е умален. Дъщеря ми е на 5г., а ползваме размер 8-10 години.

HAUT DE PAGE