ДЕТСКО ТРИКО С ПОЛИЧКА ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

Réf.
8489980
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За да направим класическите танци по-достъпни, създадохме това трико с поличка, което се облича лесно и осигурява удобство при първите стъпки в балета.

2 цветове

Еластичност
Материята приляга идеално по тялото и следва движенията.
Отвеждане на изпотяването
Материята осигурява дишане на тялото и изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 82.0% полиестер, Основна материя : 18.0% еластан Подплата : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Балетно облекло за начинаещи
Облеклото за балет често се избира по препоръка на учителя по танци. Обикновено то се състои от удобно памучно трико и клин или чорапогащник в розов или телесен цвят. За обувки се препоръчват туфли с цяла или разделена подметка от кожа. За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите болеро или блуза прихлупване. Това са основните елементи на облеклото за балет.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да проверите, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Готови? облеклото за балет.
Защо да изберете трико с поличка?
Защото предоставя удобство както за детето, така и за родителя. Получавате два продукта в един: трико и поличка.
Чанта за облекло за балет
Създадохме малка елегантна чанта, с която да носите облеклото си за балет навсякъде. Различните отделения позволяват да подредите екипировката си по удобен начин и да не губите време в търсене на определен аксесоар. Предлага се в два размера: розова с по-малък обем за момичета и по-голяма сива (черна през сезон 2019) за жени. Малката продълговата чанта в черно с брокат също може да ви е полезна.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  07 октомври 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Детска поличка за балет

  Лека, удобна, направена от приятна материя поличка. Лесна за обличане.

HAUT DE PAGE