ДЕТСКО ТРИКО ЗА БАЛЕТ, БЛЕДОЛИЛАВО

Réf.
8399637
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите трико, с което да подчертаете врата си? Предлагаме ви това трико с кръгло деколте и изрязан гръб, което подчертава силуета и следва движенията.

8 цветове

Еластичност
Материята приляга идеално по тялото и следва движенията.
Отвеждане на изпотяването
Материята осигурява дишане на тялото и изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години.
Цвят
Няколко цвята.
Състав
Основна материя : 82.0% полиестер, Основна материя : 18.0% еластан Подплата : 100.0% полиестер Платка : 90.0% полиестер, Платка : 10.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

От какво се състои облеклото за балет?
То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите, без значение какви движения се извършват.Можете да добавите поличка. Трябва да се консултирате с учителя си дали се нуждаете от туфли с цяла или разделена подметка. За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Това са основните елементи на облеклото за балет.
Съчетание на облеклото спрямо вашия вкус
Създадохме цялата колекция за балет с цел да задоволим всеки вкус. Можете да изберете трико в 7 цвята в различни модели: - трико с тънки презрамки, което подчертава силуета на тялото ви; - трико с дебели презрамки и квадратно деколте, което стой стабилно на тялото и подчертава финеса на шията; - трико с къс ръкав за повече удобство. Винаги можете да завършите вида си с поличка или пачка.
Чанта за облекло за балет
Създадохме малка елегантна чанта, с която да носите облеклото си за балет навсякъде. Различните отделения позволяват да подредите екипировката си по удобен начин и да не губите време в търсене на определен аксесоар. Предлага се в два размера: розова с по-малък обем за момичета и по-голяма сива (черна през сезон 2019) за жени. Малката продълговата чанта в черно с брокат също може да ви е полезна.
HAUT DE PAGE