ДЕТСКО ТРИКО ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

Réf.
8399596
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Трико за начинаещи и напреднали балерини. Може да се носи самостоятелно, с поличка или с пачка.
Свобода на движение
Материята приляга идеално по тялото и следва движенията.
Ограничаване на дразненето на кожата
Гладките шевове намаляват дразненето на кожата.
Отвеждане на изпотяването
Материята осигурява дишане на тялото и изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години.
Цвят
Няколко цвята.
Състав
Основна материя : 82.0% полиестер, Основна материя : 18.0% еластан Подплата : 100.0% полиестер Платка : 90.0% полиестер, Платка : 10.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за балет.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Идеалният балетен екип включва трико, чорапогащник и туфли. А за да ви е топло преди и след урока по балет, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Защо да носите поличка за балет?
Поличката допълва отлично облеклото на балерините и помага за развиване на артистичността. Не е задължителен елемент от облеклото, но се съчетава много добре с различните модели трика. Можете да съчетавате трикото и с пачка.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE