ДИСК ЗА БАЛАНСИРАНЕ 100

Réf.
8381881
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Уредът е подходящ за рехабилитация на колене и глезени. Помага за развиване на проприоцепцията и подобряване на баланса.
Мултифункционалност
Рехабилитация (колене, глезени) и укрепване на коремните мускули.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Диаметър
34 см
Състав
Дъска : 100.0% поливинилхлорид без фталати
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво е проприоцепция?
Проприоцепцията е вътрешното ви усещане за положението на тялото ви в пространството. В основата на проприоцептивното чувство е информацията за положението на частите от тялото, изпращана от многобройни рецептори към мозъка. То влияе върху рефлексите и координацията ви. Редовните упражнения помагат за подобряване на проприоцепцията и мобилността, като същевременно намаляват риска от травми.
Какви упражнения да изпълнявате с уреда?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори.
Как да регулирате уреда?
Не трябва да усещате земята, когато сте върху уреда. Ако е необходимо, донапомпайте с помпа. Регулирайте уреда спрямо нивото си - колкото по-напомпан е, толкова по-лесни са упражненията с него. И обратно, ако е по-малко напомпан, се изискват повече усилия, за да запазите стабилност. Релефът допринася за нестабилност и стимулира кръвообращението.

Users reviews

 • Мъж
  20-29 години
  15 май 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Супер балансьор и масажор за офиса

  Използвам продукта в офиса, където работя докато съм прав на standup desk или докато съм седнал. Приятно е и внася разнообразие и движение.

HAUT DE PAGE