ФИТНЕС ТОПКА СЪС ЗАЩИТА ПРИ СПУКВАНЕ MEDIUM

Réf.
8381579
Users reviews
4.8 / 5 5 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да се преборите с болката в гърба или мечтаете за плосък корем, без да се натоварвате? Топката се предлага в 3 размера. Професионалисти от здравната сфера препоръчват топката.
от
13,90 лв.9,90 лв.*
Мултифункционалност
Позволява изпълнение на богат набор от упражнения.
Защита при спукване
При пробиване спада постепенно.
Съвместимост
Благодарение на накрайниците топката е съвместима с повечето помпи.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Запушалка
Включена.
Размер S
зелен
Размер M
син
Размер L
червен
Състав
Топка : 100.0% PVC (поливинилхлорид) без фталати
Предназначение
за пилатес. Топка размер M.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да не се излага на топлина. За по-лесно съхранение използвайте основата за фитнес топка (продава се отделно).
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете фитнес топка?
Размер S: ръст до 1,65 м, среден диаметър на топката 55 см. Размер M: ръст от 1,65 до 1,85 м, среден диаметър на топката 65 см. Размер L: ръст над 1,85 м, среден диаметър на топката 75 см.
Как да надуете топката?
При първото надуване не се колебайте да надуете топката малко повече от нормалното. Седнете върху нея и регулирайте надуването (като изпуснете малко въздух, ако е необходимо), за да я адаптирате към ръста ви. Коленете трябва да са на височината на ханша или малко по-надолу. За да спестите време, можете да напомпате топката с помпа (продава се отделно).
Какви упражнения да изпълнявате с топката?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Плосък корем, изправен гръб - открийте предимствата на пилатеса. Разгледайте нашето безплатно приложение Decathlon Coach. С помощта на треньорката ни Алис, разработихме пилатес програма, която ще включите лесно в ежедневието си. Готови ли сте да приемете предизивикателството?
Съвет от екипа
Ние заменихме столовете ни в офиса с фитнес топки. В резултат на това почти неусетно всеки ден тренираме корема и укрепваме гърба.Можете да адаптирате степента на надуване на топкава в зависимост от височината на бюрото ви. Предмишницата трябва да е в хоризонтално положение на бюрото с ъгъл малко над 90° в лакътя.
История на топката
Знаете ли, че създаваме нашите продукти за пилатес в Северна Франция. Нашият екип от активно практикуващи пилатес инженери, дизайнери и продуктови мениджъри разработва гамата аксесоари за всички любители на този спорт. Например за създаването, тестването и одобрението на тази топка бяха необходими 18 месеца работа. Топката е преминала различни тестове - в реални условия, за устойчивост, за токсичност, за усещане при допир.
Знаете ли, че...
Топката за фитнес е създадена през 1963 г. от италиански индустралец, а след това е използвана в Швейцария от кинезитарапевта Сюзан Клейн. Първоначално топката е била предназначена за медицински цели, и по-специално за лечение на увреждания на гърба, ортопедични и неврологични травми.

Users reviews

 • Мъж
  30-39 години
  17 февруари 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Топката за фитнес е супер

  Вече 2-3 седмици се използва постоянно и мога да кажа, че е много добър продукт. Изпълняват се много видове упражнения и неочаквано за мен доста натоварващи.

 • Мъж
  30-39 години
  21 ноември 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Много удобна

  Топката я ползвам само за сядане в офиса, и съм много доволен - стойката е много по-правилна, но изисква време да свикне човек.

 • Мъж
  40-49 години
  18 септември 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Подходяща и за бебешка гимнастика

  Взехме я за гимнастика за укрепване на мускулатурата на бебето - той много се забавлява, докато лежи върху нея и се опитва да се задържи.

HAUT DE PAGE