ГИРИ PVC, 2Х1,5 кг

Réf.
8336572
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да укрепите мускулите на горната част на тялото си? Изберете тези гири с тегло от 0,5 до 5 кг. Предимства - формата им не позволява да се търкалят по пода.

7 цветове

Мултифункционалност
Разнообразни упражнения за гръб, рамене, бицепс, гърди.
Ергономичен захват
Формата е адаптирана за удобно и стабилно хващане.
Стабилност
Формата на гирите не позволява търкаляне по пода.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Диаметър
3,66 см
Ширина
10 см
Състав
Лост : 100.0% желязо Импрегнация : 100.0% PVC (поливинилхлорид)
Предназначение
за упражнения за тонизиране и укрепване на мускулите в домашни условия или в зала.
Гаранция
2 години

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Гирите на Domyos ви позволяват да тонизирате ефикасно мускулите на горната част на тялото.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете гири?
Предлагат се с тегло от 0,5 до 5 кг, за да изберете подходящо тегло според физическата ви форма. Ако сте начинаещи изберете по-леки гири, като постепенно с напредване на тренировките увеличавайте теглото.
Какви упражнения да изпълнявате с гири?
За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, нашият екип подготви за вас съвети и видео упражнения. На domyos.com ще намерите десетки безплатни видео упражнения. Знаете ли, че при някои упражнения активирате също коребните мускули и бедрата.
Какво представлява тонизирането?
Понятието "тонизиране" или "укрепване на мускулите" характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и ни служат при ежедневните ни дейности. Тренирайте мускулите на тялото си с цел превенция и добра физическа форма. Тонизирането на мускулите оказва влияние върху цялостния вид на силуета.
За кого е подходящ?
Макар и да се практикува по-често от жените, тонизирането на мускулите е подходящо за всички, независимо от възрастта. Упражненията за тонизиране позволяват постепенно и ефикасно укрепване на мускулите и подобряване вида на силуета.
Ползи от тонизирането
Тонизирането на мускулите позволява възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце, гърди). Благодарение на упражненията за тонизиране, тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.
HAUT DE PAGE