СЪВЕТИ

 ВСИЧКИ-СЪВЕТИ

ВСИЧКИ СЪВЕТИ

Независимо дали обичате фитнеса, гимнастиката, танците, йогата или бойните спортове, тук ще откриете инструкциите и практичните съветите на нашите треньори, които ще ви мотивират и ще ви помогнат да подобрите постиженията си. 

Съвети ФИТНЕС

Съвети ФИТНЕС

Искате да поддържате добра физическа форма, да надхвърлите възможностите си, да тренирате за оформяне на красив силует или за изграждане на мускулатурата? Тук ще откриете стотици съвети за вашите фитнес транировки.

Съвети ЙОГА

Съвети ЙОГА

Имате нужда да овладеете стреса или да релаксирате? Нашите експерти по йога ще ви помогнат със своите съвети!

СЪВЕТИ КУЛТУРИЗМА

СЪВЕТИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

СЪВЕТИ БОЙНИ СПОРТОВЕ

Съвети БОЙНИ СПОРТОВЕ

Потопете се в света на бойните спортове и открийте съветите на нашите експерти, които ще ви помогнат да надминете себе си...

СЪВЕТИ GYM/PILATES

СЪВЕТИ ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС

Как поддържате формата си през ваканцията? С тези лесни (и дискретни) упражнения ще можете да останете във форма през лятото.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Независимо къде се намирате – вкъщи, в офиса или на почивка, не пропускайте нашите съвети как да останете във форма това лято! Ще ви помогнем да изваете за фигурата си. Влезте във форма и бъдете красиви на плажа, като последвате нашите 5 съвета.

ДРУГИ СПОРТОВЕ
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Гийом, треньор в Domyos club, ви предлага серия от упражнения за изпълнение в домашни условия.

ФИТНЕС

Как да тренираме фитнес извън спортните зали? Предлагаме ви няколко тренировъчни програми, разработени съвместно с нашата треньорка Ева.

HAUT DE PAGE