КАСКА С ПРЕГРАДА 100, ЧЕРНА

Réf.
8580995
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Тази иновативна каска осигурява цялостна защита на главата на боксьора по време на тренировка. Тя съчетава защитна преграда и абсорбираща ударите пяна.
Противоударна защита
Преградата в средата е устойчива на силни удари. Пяна с 3 вида плътност.
Фиксиране
Система за закопчаване с катарама и велкро.
Устойчивост на триене
Изключително здраво външно покритие от полиуретан.
Зрително поле
Широк отвор за очите и прозрачна преграда.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Конструкция : 100.0% поликарбонат Външна част : 50.0% памук, Външна част : 50.0% полиуретан Пълнеж : 70.0% пяна EVA, Пълнеж : 30.0% полиетиленова пяна Подплата : 70.0% полиестер, Подплата : 30.0% полиамид
Продуктът е одобрен от
Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Тестове
Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Изваждайте каската от спортния сак след тренировка и изсушавайте на проветриво място.
Ограничения за ползване
Предназначена за бокс, не е подходяща за други спортове.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каска за първи спаринги
Практикувате кардио бокс или тренировки с боксов чувал, но избягвате спаринга с партньор поради риска от наранявания на лицето? Екипите ни разработиха тази каска, осигуряваща изключителна защита. Идеален избор за безопасни първи стъпки на ринга. Каската е специално разработена за максимална безопасност и удоволствие по време на първите спаринги.
Цялостна защита
Дизайнерските ни екипи разработиха тази каска с цялостна защита на лицето, идеална за първите стъпки в спаринга. "Класическите каски не предпазват носа, устата, очите и част от скулите", разказва продуктовият ни мениджър. Благодарение на защитната преграда на нивото на носа, тази каска осигурява цялостна защита на лицето от удари.
Лабораторни тестове
Каската е разработена с прозрачна преграда, осигуряваща цялостна защита на лицето, отлично зрително поле и лесно дишане. Тествана е в лаборатория в екстремни условия и издържа на много силни удари. Дизайнът на преградата осигурява пълна защита от удари и не възпрепятства дишането. Освен това тя е прозрачна и осигурява зрително поле, идентично с това на класическа каска за бокс.
Пяна с три вида плътност
Каската 100 е специално разработена за оптимална защита при първите стъпки в спаринга. За максимален комфорт и омекотяване (както за вас, така и за партньора ви), тя е разработена с пяна с три вида плътност - технология DX3: - мека вътрешна пяна за повече комфорт; - по-твърда средна пяна за абсорбиране на ударите; - мека външна пяна за омекотяване на ударите, понесени от спаринг-партньора.
Избор на размер
Размерът на каските е изразен в сантиметри. Мерките отговарят на обиколката на главата в зоната на челото. Таблица с размери: Размер M = обиколка на главата от 55 до 58 см. Размер L = обиколка на главата от 58 до 61 см.
HAUT DE PAGE