КИМОНО ЗА КАРАТЕ 500

Réf.
8546403
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Кимоно с класически японски дизайн, произведено от 100% памук, идеално за тренировки и ката. Късите ръкави и гъвкавата материя подчертават техничните движения.
Свобода на движение
Кимоно с японска кройка за пълна свобода и плавност на движенията.
Лекота
Отлично кимоно за усъвършенстване на техниките: 310 г/м² (11 унции), 100% памук.
Устойчивост
Кимоно от здрава и плътна материя от 100% памук.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% памук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Индивидуално адаптирано кимоно
В каратето съществуват много разновидности: сайтът на френската федерация включва 32 стила карате. Класическата японска кройка с къси ръкави и крачоли, съчетани с дълго горнище, подчертава техниката, особено при ката. Кимоното е с декоративни шевове в долната част на ръкавите, крачолите и горнището и осигурява оптимално свободно движение за отлична плавност на движенията и повече естетика при упражняване на техниките. Продава се без колан.
Материя на кимоното
Екипите ни разработиха и предлагат това кимоно от 100% памук, подходящо както за двубои, така и за ката. Кимоното е с тегло 310 г/м² (11 унции), по-тежко и твърдо, за да подчертава естетиката и техниката при ката. Размерът на кимоното се стабилизира след няколко изпирания.
Дизайн на кимоното за карате 500
Екипите ни предлагат това стилно, високотехнологично и адаптирано за всеки стил кимоно: - кройката на долнището е събразена за ползване на протектори; - елегантно горнище, вталено на кръста; - широчината на горнището на нивото на гърдите осигурява пълна свобода на движение при тренировка на техники на ръцете; - странично изрязаната кройка на горнището осигурява допълнителна свобода на всички движения на краката, дори в ниско положение.
Новата гама от модели на кимоно
При изработката на новия модел кимоно, екипите ни решиха да използват съвършено нов подход. Основните цели бяха промяна на материите и кройката, за да предложим елегантно кимоно в традиционен карате стил. Екипите ни започнаха работа с наблюдения в реални условия. След това те изработиха многобройни прототипи, тествани от над 20 каратиста, за да получат точното, балансирано и одобрено от Международната федерация кимоно.
Разработване на кимоното
Надяваме се това кимоно да удовлетвори както най-взискателните, така и традиционалистите. При изработката му ние се искахме моделът да подчертава формата и техниките, да следва плавно движенията на тялото, защото в каратето кимоното е важен елемент за усъвършенстване на уменията и техниките.
HAUT DE PAGE