КИМОНО ЗА КАРАТЕ 900, ЗА КУМИТЕ

Réf.
8546404
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Кимоното за карате е специално разработено за състезания. Леката, гъвкава и дишаща материя гарантира отличен комфорт при двубои. Одобрено е от Международната федерация по карате.
Свобода на движение
Гъвкавата материя и изрязаната кройка осигуряват пълна свобода над движение.
Лекота
Лека и дишаща материя с перфорации, осигуряваща отличен комфорт на състезания.
Устойчивост
Леко и здраво кимоно от 100% полиестер.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% полиестер
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Индивидуално адаптирано кимоно
В каратето съществуват много разновидности: сайтът на френската федерация включва 32 стила карате. Европейската кройка на кимоното с къса пола и дълги ръкави е адаптирана за повечето стилове карате и е изключително подходяща за шотокан. Кимоното е с декоративни шевове в долната част на ръкавите, крачолите и горнището и осигурява оптимално свободно движение за отлична плавност на движенията и повече естетика при упражняване на техниките. Продава се без колан.
Материя на кимоното
Кимоното е изработено от еластична материя от 100% полиестер, идеално за състезания по карате. По този начин кимоното е изключително леко и осигурява свобода на движение и комфорт при бързи и резки движения. Материята с перфорации отвежда бързо изпотяването и остава мека и приятна на допир. Гърбът на горнището и задната част на долнището от кръста надоу са изработени изцяло от мрежеста материя.
Дизайн на кимоното за карате 900
Екипите ни предлагат това стилно, високотехнологично и адаптирано за всеки стил кимоно: - кройката на долнището е събразена за ползване на протектори; - елегантно горнище, вталено на кръста; - широчината на горнището на нивото на гърдите осигурява пълна свобода на движение при тренировка на техники на ръцете; - странично изрязаната кройка на горнището осигурява допълнителна свобода на всички движения на краката, дори в ниско положение.
Новата гама от модели на кимоно
При изработката на новия модел кимоно, екипите ни решиха да използват съвършено нов подход. Основните цели бяха промяна на материите и кройката, за да предложим елегантно кимоно в традиционен карате стил. Екипите ни започнаха работа с наблюдения в реални условия. След това те изработиха многобройни прототипи, тествани от над 20 каратиста, за да получат точното, балансирано и одобрено от Международната федерация кимоно.
Разработване на кимоното
Надяваме се това кимоно да удовлетвори както най-взискателните, така и традиционалистите. При изработката му ние се искахме моделът да подчертава формата и техниките, да следва плавно движенията на тялото, защото в каратето кимоното е важен елемент за усъвършенстване на уменията и техниките.
HAUT DE PAGE