КИМОНО ЗА КАРАТЕ КИОКУШИН 100

Réf.
8546402
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Този модел кимоно е разработен за тренировки на начинаещи: дизайнът с къси ръкави и изрязана кройка е адаптиран за движенията в киокушин.
Свобода на движение
Късите ръкави и изрязаната кройка осигуряват пълна свобода на движение.
Лекота
Леко и гъвкаво кимоно за тренировки по карате киокушин.
Устойчивост
Здраво кимоно благодарение на материята от памук и полиестер.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 65.0% полиестер, Основна материя : 35.0% памук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Индивидуално адаптирано кимоно
В каратето съществуват много разновидности: сайтът на френската федерация включва 32 стила карате. Този модел кимоно с къси ръкави, изрязана кройка на горнището и тъмносиня бродерия "Киокушин" е специално адаптиран за тренировки по карате киокушин. Долнището с дълги крачоли осигурява устойчивост и стабилност на стойката.
Материя на кимоното
Кимоното за първи стъпки в карате киокушин е изработено от материя с 65% памук и 35% полиестер с тегло 220 г/м² (8 унции). Благодарение на тази материя кимоното е много здраво, бързосъхнещо и устойчиво при пране на 30 °C. Меката, лека и здрава материя на кимоното е адаптирана за динамичните и ефектни движения, характерни за карате киокушин. Продава се без колан.
Дизайн на кимоното за карате киокушин 100
Екипите ни предлагат това стилно, високотехнологично и адаптирано за всеки стил кимоно: - кройката на долнището е събразена за ползване на протектори; - елегантно горнище, вталено на кръста; - широчината на горнището на нивото на гърдите осигурява пълна свобода на движение при тренировка на техники на ръцете; - странично изрязаната кройка на горнището осигурява допълнителна свобода на всички движения на краката, дори в ниско положение.
Новата гама от модели на кимоно
При изработката на новия модел кимоно, екипите ни решиха да използват съвършено нов подход. Основните цели бяха промяна на материите и кройката, за да предложим елегантно кимоно в традиционен карате стил. Екипите ни започнаха работа с наблюдения в реални условия. След това те изработиха многобройни прототипи, тествани от над 20 каратиста, за да получат точно и балансирано кимоно, одобрено от потребителите.
Разработване на кимоното
Надяваме се това кимоно да удовлетвори както най-взискателните, така и традиционалистите. При изработката му ние се искахме моделът да подчертава формата и техниките, да следва плавно движенията на тялото, защото в каратето кимоното е важен елемент за усъвършенстване на уменията и техниките.
HAUT DE PAGE