КЛИН С ДВЕ ЛИЦА ЗА ЙОГА, ЛИЛАВО/СИВО

Réf.
8560344
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите клин, който да не усещате, докато практикувате йога? Нашите клинове са с ефект "втора кожа", освен това не прозират, дишащи са и прибират корема. Имат джоб на колана за ключа от съблекалнята.

2 цветове

Фиксиране
Висока талия и широк колан, осигуряващ удобство при изпълнение на всички пози.
Отвеждане на изпотяването
Високотехнологичната материя абсорбира и отвежда изпотяването и изсъхва бързо.
Не прозира
Материята не прозира и е идеална за йога практики.
Свобода на движение
Еластан за повече свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 82.0% полиестер, Основна материя : 18.0% еластан Ластична лента : 79.3% полиамид, Ластична лента : 17.1% еластан, Ластична лента : 3.6% метални нишки
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как създаваме нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. Информация: sustainability.decathlon.com https://youtu.be/8t63KkRwn_8
HAUT DE PAGE