КОЖЕНИ ТУФЛИ С ЦЯЛА ПОДМЕТКА ЗА БАЛЕТ, НОМЕР 25-40, РОЗОВИ

Réf.
8527682
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите здрави обувки за балет? Тези кожени туфли с цяла подметка осигуряват стабилност на стъпалото. Предимството на туфлите е, че са с пришит ластик.

2 цветове

Гъвкавост
Мека кожа, която осигурява свобода на движение.
Лесно използване
Пришит ластик към туфлите.
Няколко начина на използване
Връзката за стягане позволява адаптиране към формата на стъпалото.
Стабилност
Цялата подметка осигурява стабилен контакт с настилката и поддръжка на глезена.
Здравина
Основната материя и подметката от кожа осигуряват дълъг живот на употреба.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 100.0% кожа от бик Подметка : 100.0% кожа от бик Вътрешна част : 100.0% памук Ластична лента : 55.0% полиамид, Ластична лента : 45.0% еластан
Продуктът е одобрен от
За да предложат продукт, съобразен с нуждите и предпочитанията на потребителите, инженерните ни екипи и продуктовият ни мениджър разработиха и тестваха модела съвместно с преподаватели и начинаещи в различни школи по балет. Туфлите бяха тествани по време на уроци по балет и благодарение на обратната връзка, която получихме, ние създадохме продукт, който изцяло отговаря на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Предимства на туфлите с цяла подметка
Туфлите с цяла подметка са адаптирани за начинаещи в балета. Цялата подметка поддържа стъпалото и стабилизира глезена. Това позволява безопасни и сигурни първи стъпки в балета. При избора на туфли за балет препоръчваме да се съобразите с препоръките на преподавателя.
Предимства на кожените туфли
Учителите по танци препоръчват дали да изберете туфли от кожа или от плат. Това е въпрос на лично усещане за комфорт и индивидуални предпочитания. Кожените туфли са здрави и осигуряват дълготрайна издръжливост. Почистват се лесно с влажна кърпа. Подметката от кожа гарантира по-голяма дълготрайност и здравина на туфлите.
За какво служат връзките за стягане?
Връзката за стягане позволява адаптиране на ширината според формата на стъпалото. При регулиране изтегляйте връзката едновременно от двете страни, за да не се изгуби единият край в обувката. След като регулирате туфлите по стъпалото, вържете възел и отрежете ненужната част. Пъхайте краищата вътре в туфлата всеки път, когато ги обувате.
Как да изберете номер?
Туфлите трябва да осигуряват поддръжка на пръстите, без да ги стягат. Пръстите трябва да са изпънати, а не свити, но трябва да усещате, че са стабилно обхванати. За кожени туфли ви препоръчваме да изберете един номер по-малки от обичайното, ако имате тясно стъпало. Имайте предвид, че с течение на времето кожата на туфлите се отпуска и ще приеме формата на стъпалото. За да изберете правилния номер, се повдигнете на пръсти, след което стъпете на цяло стъпало.
Чанта за облекло за балет
Атрактивна и практична чанта, в която можете да подредите цялата си екипировка за танци. Тя има две отделения. В едното отделение можете да подредите вашите фиби, ластици, фуркети, колофoн, лепенки, бинт и т.н. В другото можете да сложите туфлите, отделени от другите вещи.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  23 октомври 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Туфли

  Много удобни.

HAUT DE PAGE