КОЖЕНИ ТУФЛИ, РОЗОВИ

Réf.
8393581
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Туфли от кожа с цяла подметка, подходящи за начинаещи. Добро прилягане към крака. Предимството на туфлите е, че са с пришити ластици, за да прилягат плътно по крака.
Стабилност
За начинаещи се препоръчват туфли с цяла подметка. Добра поддръжка на стъпалото.
Здравина
Кожена подметка и горна част.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
от 35 до 40
Цвят
бледорозов
Предназначение
за класически балет, подходящи за начинаещи балерини.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да не се използват на открито.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберем туфли?
За уроците по танци задължително са ви необходими туфли. Подметката и материята са основните два критерия при избор на туфли.Цяла подметка - препоръчва се за начинаещи балерини от всички възрасти. Добро прилягане към крака. Туфлите с разделена подметка са по-гъвкави на нивото на свода и допринасят за подчертаване на линията на стъпалото. Препоръчват се за средно напреднали и напреднали, които вече имат изградена техника.
Как да изберем правилния размер?
При пръстите не трябва да има свободно пространство, туфлите трябва да прилягат плътно, без да стягат. Препоръка: За да пробвате туфлите, застанете изправени и направете няколко движения - опрете пръсти в пода. Свийте стъпалото в шпиц и упражнете лек натиск на палци, след това на полупалци. Всички туфли имат връзка за регулиране за перфектно прилягане по крака. След като се регулира за вашия размер, връзката се отрязва. Връзката не трябва да виси от обувката или да се връзва на панделка.
HAUT DE PAGE